Nyújtón és talajon is rontott klubunk tornásza.

Boncsér Krisztián nyújtón – a szövetségi kapitány tájékoztatása szerint ez a szer csak arra szolgált, hogy bemelegedjen és megszokja a versenyhangulatot – a Kovács-szaltóban rontott, sajnos fő szerén, a talajon is hibázott, így hiába volt döntő közeli, erős gyakorlata, a rontások miatt ez most nem sikerült az ifi Eb bronzérmesének.

Sóvágó Lajos: “Sajnos, Boncsér Krisztiánnak ez most nem sikerült, kétszer is rontott talajon, de így a sérülése után a gyakorlata kemény volt, számára tanulságos volt ez az Eb, jó volt tapasztalatszerzésre, hosszú távon biztos, hogy sikeres lesz.

Boncsér Krisztián

Csalódott vagyok, mert sajnos nem úgy sikerült a verseny, ahogy elterveztem. Benne volt a pakliban a rontás. A felkészülésem nem sikerült jól, de a pódiumedzésen jól ment a talaj, így bizakodó voltam. Sajnos még sem jött össze. Lehet túlmelegítettem magam és emiatt elsavasodott a lábam. Azt érzem, hogy a gyakorlatom ott van a legjobbak között, de a verseny nagy tanulsága, hogy többet kell edzenem és ez biztató. Nagy megtiszteltetés volt, hogy kihoztak az Európa-bajnokságra. A szövetségi kapitány úr is gratulált nekem. Azt mondta, hogy ha nem lett volna a sérülésem, akkor biztosan jobban sikerült a verseny, de ne csüggedjek, fiatal vagyok még.

Fradi.hu, MATSZ nyomán.