A férfi tornászok között négy fradista sportoló volt, valamint a csapatot klubunk edzője vezette.

A Kardos Botond, Schweigert Dávid, Selmeczi Bánk, Vida Kornél, Vágner Levente és Bilics Bence összetételű együttes az első helyen végzett a tornászok Danksban megrendezett barátságos lengyel-magyar csapatversenyén.

A csapat edzője, Janik Pál tájékoztatása szerint csak csapatban hirdettek bajnokot. A magyar együttest Kardos, Schweigert, Selmeczi, Vida, Vágner és Bilics alkotta, bemutatott gyakorlataikra 302.550 pontot kaptak, mellyel megnyerték a viadalt.

Janik Pál, edző

Voltak rontásaink, de büszkék lehetünk az eredményre. Nagyon hosszú verseny volt, a bemelegítéssel együtt 5 és fél óra volt a megmérettetés, mindenki nagyon elfáradt a végére, elég megterhelő volt. A jövőt tekintve az esztétikán mindenképp javítanunk kell még, és természetesen az anyagerő az, amire mindig hangsúlyt kell fektetni.

Bilics Bence

Jó hangulatú verseny volt, csak nagyon hosszú. Közel öt és félóráig tartott, mert két szeren ment a verseny, egyesével szólítottak minket, felváltva egy magyart, egy lengyelt, így mire a végére kerültünk, már eléggé elfáradtunk. Gyűrűn és korláton rontottam egy kicsit, de a múlt heti szerbajnoksághoz hasonlóan az ugrás megint nagyon jól sikerült. A magyar csapat is összességében jól teljesített, voltak apró rontásaink, de elmondhatjuk, hogy sikeresen zárult.

Fradi.hu, MATSZ