Csak egy gól esett a női örökrangadón, mi szereztük azt.

Női labdarúgóink a nagy rivális MTK ellen léptek pályára az NB I rájátszásának harmadik fordulójában. A mérkőzés első félideje jobbára eseménytelenül zajlott, a mieink közül Jelena Cankovic próbálkozott többször is a gólszerzéssel, ám a kék-fehérek kapusa, Szőcs Réka rendre hárította a lövéseket. Így az első játékrész végén gólnélküli döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok.

A fordulás után többször is sikerült ellenfelünk védelme mögé kerülni, és a hajrában, a 84. percben Fenyvesi Evelin révén végül megszereztük a vezetést. Mint kiderült, több gól már nem esett a mérkőzésen, így ez egyben győztes találatnak is bizonyult.

Csapatunk ezzel az 1-0-s sikerrel háromból harmadszor győzött a Jet-Sol Liga rájátszásában, és továbbra is magabiztosan vezeti a felsőházi tabellát.

Női labdarúgás, NB I, rájátszás, 3. forduló
MTK Hungária FC – FTC 0-1 (0-0)
FTC: Samu Anna – Szeitl Szilvia, Csiki Anna (Zágor Bernadett, 56.), Mosdóczi Evelin, Vidovenyecz Anna, Cankovic Jelena, Bognár Enikő, Csigi Eszter, Fenyvesi Evelin, Nagy Ágnes (Pusztai Sára, 56.), Ebere Orji (Nagy Virág, 66.)
Gól: Fenyvesi Evelin (84.)

Fradi.hu