Pólósaink legeredményesebb játékosa, Madaras Norbert még nem nyert Euro Kupát pályafutása során – jelenlegi játékosaink nyilatkoztak, korábbi játékosaink pedig a KEK-győzelemre emlékeztek vissza.

Vogel Soma

Eszembe jutott már, hogy kupagyőztes lehetek, azonban ezt még nem lehet kijelenteni, még akkor sem, ha a legnagyobb lépést már megtettük a nagyváradi hatgólos győzelemmel. Oda kell figyelnünk, biztos vagyok benne, hogy nekünk esik az ellenfél és kockáztatni fognak a siker érdekében.

Katonás Gergő

Nem hiszem, hogy ez lenne az utolsó esélyem, még nem tervezem befejezni a pályafutásomat, lehet még sanszom a jövőben is kupagyőzelemre. Nem érzem, hogy megterhelő lenne a ritmus, ugyanúgy bírom a tempót, mind huszonévesen, fizikailag is olyan állapotban vagyok.

Lehet, hogy a genetika a nyitja, azonban nekem is voltak sérüléseim, viszont mindegyikből fel tudtam épülni, nincs semmi problémám. Edzeni kell sokat, meg pihenni, ez a kettő a legfontosabb.

Biztos vagyok benne, hogy megnyerjük az Euro Kupát. Természetesen a meccset is szeretnénk megnyerni, bár ha kikapunk és kupát nyerünk, az se rossz. Persze úgy készülünk, hogy szerdán is nyerünk.

MVLSZ, NS

A DigiSport Hesz Mátéval, Steinmetz Ádámmal és Székely Bulcsúval idézte fel a legutóbbi nemzetközi sikerünket, amikor a KEK-et nyertük meg: