Összesen hat érmet gyűjtött a szakosztály az első napon, gratulálunk!

Eredmények, Országos Szerbajnokság

Férfiak:
Talaj
1. Vágner Levente FTC Ybl Tervező 13.300 pont (edző: Janik Pál )
Babos Ádám FTC Ybl Tervező 13.300
3. Csorvási Soma BHSE 13.000

Vágner Levente

Nem számítottam rá, hogy első leszek talajon, hiszen csak a héten kezdtem el gyakorlatozni egy bokaficam miatt. Új elem nem volt benne, csak egy kis változtatás. Esélyeket nem szoktam latolgatni, számomra a lólengés és a talaj az, amely a kiemeltebb szerek közé tartozik.A lólengés jól sikerült, egy elemet ugyan kihagytam, amelyet szerettem volna bemutatni.

Babos Ádám

Összességében örülök, hogy talajon aranyat nyertem. Elég ritka nálunk a holtverseny, de nem volt meglepő. Az én kiindulóm ugyanis magasabb, mint Leventéé, de ő pontosabban hajtotta végre a gyakorlatot, nekem volt még egy-két bizonytalanságom. Mindenesetre elégedett vagyok, mert ez egy új gyakorlat, új elemekkel, még az apróságokon kell finomítani, egyébként pedig jól sikerült.

Lólengés:
1. Berki Krisztián UTE 15.000 (edző: Kovács István )
2. Kállai Zoltán BHSE 14.500
3. Vágner Levente FTC Ybl Tervező 13.300

Gyűrű
1. Schweigert Dávid FTC Ybl Tervező 14.000 (edző: Kerekes Zsombor )
2. Selmezci Bánk FTC Ybl Tervező 13.200
3. Dudás Norbert FTC Ybl Tervező 13.000

Schweigert Dávid

Nagyon örülök, mert gyűrűn még nem voltam szerbajnok, csak Mesterfokú Bajnokságot nyertem ezen a szeren. Bevallom őszintén számítottam rá, mert különböző okok miatt most itt nem volt annyira erős a mezőny. Én is a kisebb gyakorlatomat mutattam be, ráadásul múlt héten Tunéziában voltam egy nemzetközi bíróképzésen, így edzések is kimaradtak. A kondíciom még nem tökéletes, de az erőelemek tiszták voltak.

MATSZ