Remek finn hátvédünk minket erősít a következő szezonban is.

Juhamatti Hietamäki

Örülök az új szerződésnek, és izgatottan várom a következő szezont. Nagyon komoly párharcot vívtunk az előző rájátszásban, alig várom, hogy újra éles meccseink legyenek! Remek csapatunk van, és úgy érzem, nagy dolgok vannak készülőben a szakosztályban, úgyhogy semmi okom nincs arra, hogy csapatot váltsak. Ráadásul Budapest is gyönyörű város, nagyon szeretek itt lenni!

Greg Lindqvist, vezetőedző

Sok éve ismerem Juhát, volt játékosom Brassóban és a Ferencvárosban is. Komoly MOL Ligás rutinja van, a munkamorálja pedig példamutató, ilyen emberekre van szükségünk. Tavaly kisebb sérüléssel bajlódott, de így is a védelmünk pillére volt. Bízom benne, hogy jövőre még jobb formában tud majd játszani, hiszen kulcsembere a csapatunknak.

Hudák Gábor, szakmai igazgató

Örömmel jelenthetjük be, hogy Juhamatti Hietamäki jövőre is nálunk folytatja a pályafutását. Ez zsinórban a harmadik, összesen pedig már a negyedik szezonja lesz a Ferencvárosban, így lassan már igazi ősfradistának számít. Mindenképpen szerettük volna megtartani, hiszen a tudása, a játékintelligenciája és a hozzáállása is kiemelkedő, a következő szezonban is nagy hasznára lesz a csapatnak.

Fradi.hu