Bódog szerint az első félidőben gólokkal kellett volna vezetniük.

Thomas Doll

Ide-oda játszottunk hátul, nem volt bátorságunk megindulni a labdával, egy játékot elindítani, hogy a széleken keresztül egy emberelőnyös helyzetbe kerüljünk. Az első félidőben két jó ilyen akciónk volt, amikor gólt szerezhettünk volna. A folytatásra változtattunk egy kicsit a játékrendszerünkön. A második félidőre úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk, gondolva arra is, hogy a válogatott játékosaink alig edzettek velünk, mellette két és fél hét szünet volt, lehetett érezni, hogy hiányzott a korábban felvett ritmus. Gyorsan járattuk a labdát, sok helyzetet alakítottunk ki, igaz, sokat kellett várni a második gólra, de sikerült megszerezni. Keményen kell dolgoznunk a keddi visszavágóig is, amire jól fel kell készülnünk.

Nagyon elégedett voltam Bognár István mai teljesítményével, sokan vagyunk a támadó középpályára, az ilyen játékosokat szeretem, akik ha nem játszanak egy darabig, aztán megkapják a lehetőséget és élnek vele. Ma István ezt tette. Van még mit dolgoznunk vele is a dinamika területén, valamint a labdavesztés utáni játékon, de jó úton haladunk. Nagyon intelligens játékos, a második félidei játékunk képe sokat köszönhet neki is.

Bódog Tamás

Az első félidőben jól játszottunk, több helyzetünk is volt, vezetnünk kellett volna két-három góllal. A helyzetek alapján ez reális lett volna. A második félidőben pont az ellenkezője történt, több gólt kellett volna kapnunk, odanyomtak minket a kapuhoz, jobbak voltak. Szenzációs volt a csapat, ahogy küzdött, ahogy odatette magát. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. Azon vagyunk, hogy ez még jobb legyen, hogy fejlődjünk, meg ne úgy legyen, hogy az 55. perctől odanyom az ellenfél a kapunk elé, hanem mondjuk a jövő héten csak a 65. perctől, két hét múlva a 75. perctől. Ettől függetlenül én láttam azokat a dolgokat, amiket edzésen gyakorolunk, kérünk a játékosoktól, optimista vagyok a jövőre nézve. Gratulál a Ferencvárosnak, de még lesz egy visszavágó!