Jereme Tendler meghosszabbította szerződését klubunkkal.

Jereme Tendler

Izgatottan várom a folytatást. Úgy érzem, nagyon jó idényünk lesz. Ez lesz a harmadik szezonom a Fradiban, az előző kettő nagyon jól sikerült. Különösen a legutóbbi, amikor a balszerencsés sérüléshullám ellenére végül a rájátszásban a későbbi bajnok ellen egy nagyon kiélezett és izgalmas hétmeccses párharcot tudtunk játszani. Azt hiszem, ez jó kiindulási alap, és ennél csak jobbak leszünk. Sok jó magyar játékosunk van, akik tapasztalt légiósokkal egészülnek ki. Én és a családom is nagyon jól érezzük magunkat Budapesten, szóval, várom már, hogy újra a Fradiért küzdhessek!

Greg Lindqvist, vezetőedző

Örülök a hírnek, Jereme a házi pontkirályunk, kulcsszerepet játszott a csapat 2016-17-es menetelésében is, nagyon fontos játékosunk. Az a célunk, hogy minél hamarabb összeálljon az az ütőképes keret, amelyikkel szembenézhetünk a jövő kihívásaival. Most megtettük az első lépést az ehhez vezető úton.

Hudák Gábor, szakmai igazgató

Nagy öröm számunkra, hogy sikerült megállapodnunk az elmúlt két szezon legeredményesebb ferencvárosi játékosával, aki így legalább még egy évig minket erősít. Elkezdtük a csapatépítést, igyekszünk megtartani a legnagyobb értékeinket, és melléjük igazolni olyan játékosokat, akik a segítségünkre lehetnek abban, hogy az új szezonban az ideinél is jobb eredményt érhessünk el.

Fradi.hu