A Kispest elleni meccs után értékelt Szikora Melinda és Elek Gábor – holnap az Érd következik, hazai pályán fogadjuk Szabó Edina együttesét tévés meccsen!

Szikora Melinda

Jó célt szolgált a hétközi mérkőzés az Érd ellenire. Hullámzó volt a játékunk, s ez talán a sok cserének is betudható, mert állandóan változott az összetétel. Nagyon sokan voltak a válogatottnál az előző héten, úgyhogy azért is jó volt ez a meccs, mert mindenki visszakerült kicsit a Fradis vérkeringésbe.

Elek Gábor

Egyáltalán nem tudtunk ezzel a meccsel a hétvégi rangadóra készülni, mert minden tekintetbe más stílust képvisel az Érd, mint a Kispest. Jó sebesség volta meccsen, amit a hétvégéért tudtunk tenni, hogy Szekeresen és Zácsikon kívül mindenki csak kétszer tizenöt percet töltött a pályán. Nagyon jó és nagyon rossz periódusunk is volt a mérkőzés során, és érdekes, de a nagy előny tudatában valamiért nem tudunk úgy kézilabdázni, főleg védekezésben, ahogyan kellene. Ennek a pszichológiája, hogy mindenki gólt akar dobni, és nem a kapunkat megóvni. A Kispest egyébként nagyon jó sebességen kézilabdázott, és tiszteletre méltó, hogy felvette a kesztyűt, aztán nyomta, amíg bírta.

Fradi.hu