Tornászaink minden szeren az első helyen végeztek.

A címvédő Ferencváros Babos Ádám, Schweigert Dávid, Selmeczi Bánk, Bilics Bence, Vágner Levente összeállításban lépett a szerekhez az esztendő első tornaversenyén. Boncsér Krisztián és Dudás Norbert sérülés miatt nem tudott a szerekhez lépni. A zöld-fehérek valamennyi szeren az első helyet szerezték meg, így nem volt kérdéses, hogy 233.200 ponttal az élen állnak a csb 1. fordulója után. A csb 2. fordulóját ősszel rendezik, a két forduló alapján alakul ki a csapatbajnokság végeredménye.

Babos Ádám

Csapatkapitányként úgy látom, hogy voltak rontásaink az első fordulóban, amely annak tudható be, hogy nagyon sok új gyakorlattal készültünk, melyek még nem olyan pontosak. Szükségünk van még további edzésre, hogy tökéletesítsük a gyakorlatainkat. A felkészülésünk nagyon jól ment, több edzőtáborban is voltunk, ahol jó kondíciót szereztünk. Az FTC rövidtávú célja az, hogy minél több ferencvárosi tornász kerüljön be a válogatottba és képviselni tudja hazánkat.

Kerekes Zsombor, edző

A várt eredmény született. Persze voltak még rontások, de az év elején vagyunk, az új gyakorlatok esetében ez normális. Összességében jól versenyzett a csapat.

Eredmény, férfi csb. első forduló:
1. FTC Ybl Tervező 233.200 pont
2. BHSE 219.300
3. Győri AC 216.900

Fradi.hu, MATSZ