Rövid összefoglaló a tegnapi Bajnokok Ligája mérkőzésről, valamint Szekeres Klára, Szucsánszki Zita, Zácsik Szandra és Elek Gábor értékelése – a teljes meccset is megnézheted.

Teljes mérkőzés: EHFtv

Kovacsics Anikó

Az első félidőben megfordítottuk az eredményt, de a másodikban is végig rohannunk kellett a Buducsnoszt után. A csapat erejét mutatja, hogy nem igazán jó játékkal, illetve támadásban és védekezésben is rengeteg hibát vétve is tűz közelben maradtunk a végéig. Kikaptunk, de csapat voltunk, csapatként játszottunk, és valóban ez lehet a nagy erősségünk a jövőben is. A középdöntő hat meccsen keresztül szinte képtelenség végig csúcsformában kézilabdázni, de most jön majd egy oda-visszavágó, itt kell a legjobbat nyújtani.

Marija Jovanovics

A vereségekből is lehet pozitívumokat levonni, és számunkra most az a legfontosabb, hogy el kell hinnünk, hogy jó csapat vagyunk. Nézzék csak meg, hogy a világ egyik legjobb együttesének mennyire meg kellett szenvednie a győzelemért, aztán pedig miként örült annak! Mert valóban jók vagyunk, és ha hiszünk saját magunkban, sikeresek lehetünk a negyeddöntőben.

Fradi.hu