A Fradi legendája támogatná a fia sportkarrierjét.

Még tart az ifjú focisták nevezése az OTP Bozsik Bajnokok programba, melynek keretében 10-14 éves, különleges fiú és lány focistákat keresnek. A Bozsik-palánták nyugati és keleti válogatottja a május 31-én, a Magyar Kupa-döntő előtti gálameccsen mérkőzik majd meg egymással a Groupama Arénában. A nyugati válogatott csapatkapitányai Király Gábor, Juhász Roland, Fenyvesi Evelin és Hajdú B. István; a keleti válogatottat pedig Gera Zoltán, Bognár István, Elek Ákos és Nyilasi Tibor erősíti.

A csapatkapitányok ennek kapcsán nyilatkoztak arról, mit szólnának hozzá, ha gyerekük vagy jövendőbeli gyerekük focistának állna.

– A fiamat sokkal inkább látom magam előtt focistaként, de őt egyelőre még nem érdekli a futball, mert még csak 5 éves. Cipőt azért már vettem neki, hátha kedvet kap hozzá a jó időben” –
ecsetelte a 96-szoros válogatott Gera.

Gera kisfiával ellentétben, a válogatottságtól a közelmúltban visszavonult Juhász Roland párjának fia már most focista karrierről álmodik.

– Nálunk a családban két gyerek is van, Jázmin lányom, aki 8 éves, és a párom 4 éves kisfia. Ha a lányom egy napon azt mondaná, hogy most focizni szeretne, nem zárkóznék el ettől, de a gyerekeknél ilyenkor még nagyon sűrűn változik a sportágak megválasztása és szeretete. Krisztián már most nagyon lelkes, a múltkor egy stadionépítés láttán azt mondta, ha nagy lesz, akkor itt szeretne focizni ő is” –
árulta el Juhász.

forrás: goal.com