A Stranger Things-ből ismert Upside Down elnyelte Kispestet és vele a csapatkapitány Hidi Patrikot is, aki az Urbányi-módszertan szerint értékelte a kupapárharcot.

Hidi Patrik nyilatkozik

Hidi Patrik nyilatkozik

Remekül játszottunk az első játékrészben, akárcsak a Ferencváros otthonában az egész meccs folyamán. Belülről úgy éreztem, hogy kiemelkedően jobbak voltunk és többet támadtunk ellenfelünknél. Sajnos azonban a két találkozón nem sikerült a kellő mennyiségű helyzeteket kihasználnunk, nem úgy mint a Fradi, amely a kevés lehetőségével élni tudott. Mivel azonban a fociban csak az számít, mennyire használod ki a helyzeteket, az ellenfél kapuja előtt jobban teljesítő gárda ment tovább. Ha a teljes kilencven percet nézzük, akkor lehet egyet kell értenem azzal, hogy a Groupama Arénában jobban játszottunk, de az első félidei játékunkkal ezúttal sem volt probléma, erre lehet alapozni a bajnokságban is.

Ha reálisan nézzük, jogos volt az ötvédős rendszerük, hiszen nekik elsősorban arra kellett törekedniük, hogy ne kapjanak gólt. A második kapott gólunk után már nem láttuk túl nagy esélyét annak, hogy megfordítjuk a párharc állását, ezután már nem is akadt helyzetünk. Nem mondom azt, hogy feladtuk, mert úgy éreztem a társaimon, hogy próbálnak előremenni, de azért frusztrálta a csapatot, hogy már kettővel megy az ellenfél. A félidőben nem kért tőlünk semmi különöset Marco Rossi, nem kellett változtatnunk a játékunkon, hiszen a helyzeteket kialakítottuk, ugyanúgy akartuk tovább folytatni fordulás után, sajnos azonban gyorsan kaptunk még egyet.

– Hidi Patrik

(rangado.hu)