Zoli szerint a labda gömbölyű, és a pályán kell bizonyítani a lila-fehérek ellen.

– Érzelmileg mit jelent neked, hogy az Újpest csapata ellen játszunk a hétvégén? Várod már a rangadót?

– Természetesen. Az Újpest ellen mindig kiemelt, különleges mérkőzést játszunk. Egész más egy ilyen meccsnek a körítése és a hangulata. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos ez a találkozó a szurkolóknak és ez számunkra is pontosan olyan lényeges mérkőzés.

Melyik derbire emlékszel vissza a legszívesebben?

Rengeteg olyan mérkőzés van, ami emlékezetes a számomra. Egyet kiragadni nem tudok. Szerencsés vagyok, hiszen sok sikerélményben volt részem.

– Nyertünk és továbbjutottunk a Magyar Kupában. Jobb lett a hangulat a csapat körül?

– Egyértelműen jó hatással volt ránk a győzelem. A csapat most sokkal masszívabb, mint az ősszel. Kevés gólt kapunk, nagyon jót tett az önbizalmunknak, hogy nyertünk. Feldobott bennünket ez a siker, javította a hangulatunkat és várjuk már nagyon az Újpest elleni derbit. Nagyon fontos mérkőzés következik, hiszen nem szeretnénk a tabellán lemaradni. Ahhoz pedig, hogy a bajnoki reményeinket életben tudjuk tartani, feltétlenül győznünk kell.

Mi kell ahhoz, hogy felül tudjunk kerekedni a lilákon?

Hoznunk kell, az eddigi masszív játékunkat. Emellett játékminőségben még javulnunk kell. Remélem, picit többet tudunk beletenni majd a mérkőzésbe és akkor szerintem jó esélyünk van a sikerre.

Ki az, akire különösen figyelnünk kell az Újpest csapatából?

Mondhatnám az egész együttest, mert kiemelni nem tudok olyan játékost, aki most különösen veszélyes lenne ránk. Csapatként tudnak jól működni. Tudjuk, hogy mit akarnak ellenünk játszani és ennek fényében fogunk felkészülni erre a meccsre.

Győzni fogunk a Szusza Stadionban?

A futballban százszázalékosan soha nem lehet kijelenteni semmit, hiszen ahogy mondani szokták, a labda gömbölyű. Jelen pillanatban az újpestiek előtt állunk, de a pályán dől el minden. Felesleges hangzatos dolgokat mondani ilyenkor. A játéktéren kell bizonyítani, ott kell jobb teljesítményt mutatnunk az Újpestnél.

Fradi.hu, Fradi app