Hokisaink sérülésektől sújtva lépnek jégre a Diósgyőr otthonában.

Miskolc, 18.00: DVTK Jegesmedvék – Ferencváros
Jegy: 1900 Ft, diák/nyugdíjas 1300 Ft

A párharc állása: 3-3.

A hazaiaknál is lehet hiányzó, ugyanis a Szappanos Dávidot lesérítő Magosi Bálint megmozdulását vizsgálja az MJSZ FEB, döntés ma délelőtt várható az ügyben.

Házigólkirályunk, Jereme Tendler még visszatekintett a pénteki meccsre a Nemzeti Sportban: „Mindkét csapat hatalmasat küzdött, lényegében egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni. A vereség ellenére is azt mondom, élvezetes meccs volt, a szurkolók azt kapták, amiért fizettek. Ilyen a sport: egygólos hátrányban az én lövésem a vasat találta el, az ellenfél meg egy cserével később kétgólosra növelte előnyét…

Greg Lindqvist

Hetedik mérkőzés dönt Miskolcon. A sorozat előtt nem is nagyon remélhettük, hogy eljutunk eddig. Továbbra is a Miskolc az egyértelmű esélyes, a nyomás rajtuk van. Eddig kétszer nyertünk a Népkertben, a továbbjutáshoz a harmadik ottani győzelemre van szükségünk. A kettő is nagyon nagy dolog volt, a harmadik pedig olyan lenne, mint egy csoda. Mindenesetre meg fogjuk próbálni, küzdeni fogunk érte. Erdélyi és Szappanos ebben az idényben már nem térhet vissza, így ismét át kell alakítanunk a sorainkat, hogy esélyünk lehessen a pontszerzésre.

Jégkorongblog