Bandiék továbbra is a duplázásra készülnek.

Remélem [jó előjel], főként, mert a játék sem ment rosszul.A legfontosabb persze a győzelem lett volna, de hiába volt néhány helyzetünk, nem sikerült, így elégedettek sem vagyunk. [A támadójátékunk élessége] még változik, de legalább a lehetőségeink megvoltak a győzelemre, amelyet a hétvégén muszáj lesz kivívni.

Nyugodtabban játszhat a Videoton, de minket sem rémiszt meg, hogy nekünk kell kezdeményezni. Minden meccsen ez a cél, ezúttal persze nincs választásunk, győzni kell, a hat pontos Vidi-fór nem nőhet.

[Utána] a derbin semmit sem számít a helyezés, nincs esélyes és esélytelen. Ez a kettő és a Honvéd elleni kupameccs három rendkívül fontos csata lesz. De ezekért a meccsekért érdemes focizni és én is szeretem a rangadókat.

Szerintem én bírom [a nyomást]. Az utolsó szombathelyi évem hajrájában a kiesés ellen harcoltunk, hat meccsen öt gólt szereztem, a teher nem roppantott össze. A Ferencvárosban is van nyomás, eredménykényszerben focizunk, mindenki fokozottabban figyel arra, mi történik velünk.

Az ősszel többet is játszhattam volna, bár sérülés is gátolt. Az első fradista évem rendben volt, 25 meccsen hat gólt szereztem, ez szerintem nem rossz. Több lettem azzal, hogy a Ferencvárosba igazoltam, jobb játékos lettem, ezt próbálom hetente bizonyítani. Persze a játék számos elemében fejlődni szeretnék, de hála as stábnak és az elvégzett munkának, jó erőben vagyok, jól is éreztem magam a pályán. Illetve éreztem volna, ha nyerünk. Minden erőmmel azon leszünk, hogy győzelmeket arassunk és hogy az őszi háromnál többször kezdjek. Erős keretünk van, meg kell küzdeni a csapatba kerülésért, de felveszem a kesztyűt. Amúgy a versenyhelyzet jó hatással van a teljesítményünkre. Az elszántságunkkal, önbizalmunkkal sincs gond, ismétlem, úgy készülünk, hogy duplázunk.

Remélem szombaton megkapom a lehetőséget, ha így lesz, góllal próbálom meghálálni.

– Radó András

(Nemzeti Sport)