Az adomány az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül jut el az érintett családokhoz.

Február 2-án a Ferencváros-Újpest MOL Liga mérkőzés más hangulatban zajlott, mint azt korábban megszokhattuk, ugyanis a két szakosztály és a közönség a veronai buszbaleset áldozataira emlékezett, akik között ott volt a korábban mindkét csapat színeiben szerepelt egykori jégkorongozó, Vígh Balázs is.

A találkozót a 2000 néző befogadására alkalmas Tüskecsarnokban rendezték, a mérkőzésre szóló jegyek mind elfogytak. Szakosztályunk a mérkőzés teljes bevételét az áldozatok hozzátartozói javára ajánlotta fel.

A széleskörű összefogás nyomán összesen 1.255.000 forint gyűlt össze. Az adomány az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül jut el az érintett családokhoz.

Hudák Gábor, az FTC jégkorong-szakosztályának szakmai igazgatója elmondta, a két szakosztály mellett a meccs rendezésében részt vevő minden cég és szervezet csatlakozott az összefogáshoz.

A szomorú apropó ellenére öröm volt látni, hogy az összefogásra való felhívásunk célba talált, és sikerült egy teltházas, méltó hangulatú, remek mérkőzéssel megemlékeznünk Balázsról és a tragédia többi áldozatáról. Ráadásul nem csak a két szakosztály vett részt a jótékonyságban, hanem a játékvezetők, a csapatunkat szállító buszos cég, és a mérkőzés biztosítását végző biztonsági cégek is felajánlották bevételüket az áldozatok hozzátartozói számára.

Fradi.hu