Ha időd engedi, legyél ott az erzsébeti jégcsarnokban és szurkolj hokisainknak!

MOL Liga, rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés
Pesterzsébet, 18.00: Ferencváros – DVTK Jegesmedvék
Jegy: 1000 Ft, kedvezményes 500 Ft.

A párharc állása: 1-0 a javunkra.

Az első találkozónak két komolyabb utózöngéje lett – már persze a remek győzelmünk híre mellett… -, az egyik az, hogy Tóth Adrián csonttörést szenvedett, így kiesett, mellette pedig biztos nem lesz ott a jégen Magosi Bálint, akit a MOL Liga Fegyelmi Bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtott a bottal való szúrása miatt. Így a vendégek két ponterős magyar játékosukat nélkülözni kényszerülnek a mai meccsen.

Rafaj Attila a Nemzeti Sportnak nyilatkozott – “Motiváltan mentünk Miskolcra, erőt akartunk mutatni, ugyanis az a célunk, hogy megnyerjük ezt a szériát. Szeretnénk bizonyítani, hogy a Jegesmedvék rosszul döntöttek, amikor ránk esett a választásuk!

Greg Lindqvist

Kemény munkával és egy kis szerencsével sikerült megnyernünk a nagyon fontos első meccsét a negyeddöntőnek. Ez az, amit most el kell felejtenünk, és minden idegszálunkkal a mai meccsre kell koncentrálnunk. A kapuk előtt erősebbnek kell lennünk, fegyelmezetten kell játszanunk, hogy minél kevesebb időt töltsünk a büntetőpadon és minél nagyobb nyomást kell helyeznünk a DVTK kapusára.