Bandi és Lovrencsics a szombati kupameccsel kapcsolatos várakozásairól beszélt.

Radó András úgy érzi, készen állunk a tavaszi szezon kihívásaira.

– Jó erőben érzem magam, az edzőtáborban fizikálisan, és taktikailag is fel tudtunk készülni. Úgy gondolom, hogy kész van a csapat a szombati kupameccsre. Az új játékosok maximálisan beilleszkedtek a mi közösségünkbe. Nem úgy sikerült az utóbbi félév, ahogy terveztük, de mindenképpen sokat erősödött ez a csapat, és azon leszünk, hogy ez a játékunkban is megmutatkozzon – mondta Radó.

Lovrencsics Gergő a valenciai edzőtáborban összeszedett egy kisebb sérülést, de már száz százalékos állapotban érzi magát.

– A Slovan Liberec elleni mérkőzést ki kellett hagynom, de azóta szerencsére semmilyen sérülés sem hátráltat. Úgy érzem, hogy csapatszinten is, illetve számomra is jól sikerült ez a nagyon kemény felkészülés, de ez majd a Honvéd ellen fog igazán kiderülni, hiszen hazai környezetben csak a győzelem az elfogadható. Bizonyítani akarjuk, hogy sokkal jobb formában vagyunk, mint az ősszel. Az új, rendkívül minőségi játékosok érkezésével több belső rivalizálás is kialakulhat, ez csak jobb teljesítményre sarkalhat minket. Erre majd a mérkőzéseken kapunk választ, de én bizakodó vagyok – mondta Lovrencsics.

(fradi.hu)