Labdarúgó csapatunk öt tagja beszélt arról, milyen volt a spanyolországi edzőtábor.

Böde Dániel

Hasznos volt az edzőtábor, érezzük magunkon, hogy sokat dolgoztunk, ennek meg lesz az eredménye. Az új játékosok beépítése jól halad, jobban ismerjük már egymást, emiatt is hasznos volt ez a tíz nap. Holnaptól Budapesten folytatjuk tovább a munkát.

Vladan Cukic

Cukic ott játszik, ahol kell, sokszor elmondtam már, ha kell, a kapuba is beállok a Fradiért. Az edzőtáborról azt tudom elmondani, hogy kemény volt, de mindannyian tudjuk, hogy ez kell a sikerhez. Nagyon várom már a Honvéd elleni Magyar Kupa-meccset, most az lebeg a szemünk előtt, hogy ott továbbjussunk!

Kleinheisler László

Nem viccből mondtam már az edzőtábor elején is, hogy úgy érzem, olyan, mintha egy éve a csapattal lennék. Persze, tényleg sok mindenki ismertem már korábban is, de más így, egy közös edzőtábor után. Hasznos meccseket játszottunk, érezhetően a Sparta Praha elleni volt a legkeményebb összecsapás, de mindegyik mérkőzésnek volt értelme.

Kundrák Norbert

Nagyon jól éreztem magam, kiváló körülmények között készülhettünk. Számomra az is fontos volt, hogy sokkal jobban megismerhettem a társakat, az edzőpályán kívül is. Az idősebb játékosok sokat segítettek, különösen Böde Dani, aki sokat bátorított, miután az első két felkészülési meccsen nem kaptam lehetőséget. A Sparta ellen végül pályára léphettem, és szerintem nem is ment rosszul a játék, bár bizonyos helyzetekben gyorsabban reagálhattam volna.

Leandro

Jó időben, füves pályán készülhettünk, az új játékosok is beépülhettek a csapatba. A felkészülési meccsek közül a Sparta ellen az első, a Rapiddal szemben a második félidőben jól játszottunk, a legjobb teljesítményt pedig talán a Liberec ellen nyújtottuk az első 60 percben. Jól igazoltunk, erős csapatunk van, az látszik. Kemény és fontos találkozók várnak ránk már februárban, úgyhogy hamar kiderül, mindez mire lesz elég a tétmeccseken. Mindenesetre én bizakodó vagyok.

Fradi.hu