Szerinte a média a hibás, nem is Kleinheislerről beszélt, lehet közben kijózanodott.

„A 24.hu olyan kijelentést tulajdonít nekem, amit én ebben a formában nem fogalmaztam meg. Egy Kleinheisler László hazatéréséről szóló cikkhez írt hozzászólásomban arra akartam felhívni a figyelmet, hogy szerintem valami nem stimmel a hivatalos magyarázattal, miszerint a válogatott labdarúgót azért küldték haza, hogy itthon tanuljon meg németül. Kétségtelenül szókimondó felvetésemmel arra céloztam, hogy a valódi ok mögött inkább az húzódhat meg, hogy Kleinheisler nem csak a Werder Bremen, de a Bundesligában sereghajtó Darmstadt szintjét sem ütötte meg.
Megjegyzésemmel (amit egyébként nem külön posztban írtam meg) sem Kleinheisler Lászlót, sem a Ferencvárost nem akartam megsérteni. (A Fradit egyébként meg sem említettem, ezt már a média látta bele a hozzászólásomba) Ugyanakkor engedtessék meg, hogy ismerősi körben, ismerősöknek megfogalmazzam a véleményemet.

Lipcsei Petit sem küldték haza annak idején a Portótól, mert nem beszélt jól portugálul, ahogyan engem sem adott kölcsön a belga Waregem Magyarországra, hogy itthon sajátítsam el a flamand (holland) nyelvet.

Őszintén kívánom, hogy Kleinheisler, és vele lehetőleg minél több magyar játékos érjen el sikereket magasabban jegyzett bajnokságokban, viszont fontosnak tartom azt is, hogy ebben az országban őszintén lehessen beszélni a fociról. A 10 millió szövetségi kapitány országában én is képviselek egy véleményt, melyet nem szándékoztam a nagy nyilvánossággal megosztani. Viszont, ha már így alakult, akkor szeretném még egyszer hangsúlyozni: nem Kleinheisler László személyéről szól ez az egész médiafelhajtás, hanem arról, hogy a magyar labdarúgás a milliárdokat felemésztő akadémiák ellenére sem képes olyan játékosokat kitermelni, akik Nyugat-Európában piacképesnek számítanak.

Részemről ezzel ezt a történetet lezártnak tekintem!

Akik pedig kiforgatták a szavaimat és szenzációt keresve tálalták a véleményemet magukról állítottak ki egyfajta bizonyítványt…”

forrás: nb1.hu