Ezt érdemes tudni az új irányítónkról.

István Bognár György fiaként a belgiumi Liege-ben született, amikor édesapja a helyi Standard légiósa volt. Az MTK-ban és a Vasasban nevelkedő, 175 centiméter magas középpályás 20 évesen a városszéli lilák színeiben mutatkozott be az NBI-ben, de leginkább az NBII-ben szereplő második csapatban kapott helyett.

A 2012-13-as szezonban már a feljutásét harcoló Mezőkövesdben futballozott, Véber György csapatának vezéregyénisége volt az ekkor 21 éves játékos, kilenc góljával és tizenegy gólpasszával segítette az NBI-hez a matyóföldi klubot. Az NBI-ben is alapembere maradt csapatának, majd 2014 nyarán százezer euróért a DVTK-ba igazolt. A miskolci klub őszi gyengélkedése ellenére az idei őszi volt a legjobb szezonja az NBI-ben, 4 gólig és 7 gólpasszig jutott, ezzel messze csapata legjobb játékosa volt.

2016-ban Bernd Storck többször behívta a válogatott bő keretébe is, pályára lépett az U21 elleni tesztmeccseken, majd a meccskeretbe is bekerült, először Feröer ellen, de pályára még nem lépett.

Játékfelfogásáról így nyilatkozott: „Támadni persze jobban szeretek, a legjobb érzés akkor fog el, ha egy nehéz labdával sikerül gólpasszt adnom egy társamnak. Azért a gólszerzés sem utolsó dolog.

Ellenünk is bemutatta, hogy nem utolsó dolog, 2016 márciusában szép gólt szerzett az Üllői úton, bízunk benne, hogy nem mafláskodik majd és sok ilyet szerez zöld-fehérben is!