Játékosainkat kérdezték arról, hogyan várják a 2017-es évet, tettek-e fogadalmakat.

Böde Dániel

Haladjunk kis lépésekben. Először sérülésmentes felkészülést szeretnék, hogy jó állapotban legyünk a tavaszi rajtra. A bajnoki szezonon pedig most még nem gondolkozom túlságosan, az úgyis hozza majd magát menet közben. Előbb tudjuk le a felkészülést egészségesen, a többit majd meglátjuk.

Gera Zoltán

Nem szokásom az új esztendőben fogadalmakat tenni. Eredményesség tekintetében legalább olyan sikeres évet szeretnék, mint amilyen a 2016-os esztendő volt. Szeretnék fejlődni és közben egészséges maradni, ahogy az elmúlt évben is. Jó lenne otthon is helytállni a családomban. Folyamatosan próbálok egyre jobb lenni, előrelépni mindenben, most sincs más célom. Új naptári év kezdődött, de én nem ígéreteket teszek, hanem a a dolgom, ahogy eddig is.

Hajnal Tamás

Próbálok minden téren fejlődni, tanulni, de különösebb ígéretet nem tettem. Újévi reményeimet két részre bontanám, szakmaira és magánéletire. Szeretnék egy sikeres tavaszt a Ferencvárossal, egy jó felkészülés után. Nagyon keményen fogunk dolgozni, hogy megvédhessük a címeinket. A bajnoki és kupagyőzelmünket is szeretnénk megismételni. Tudjuk, hogy ez nehéz feladat, de sok mérkőzés van még előttünk. Bízom benne, hogy sikerül elérnünk céljainkat.

Radó András

Azt várom az új évtől, hogy megismételjük a tavalyi sikereinket, a bajnoki címet és kupagyőzelmet. Mindkettőre megvan az esélyünk, remélem sikerülni is fog. Vágyam, hogy minél több időt a pályán tudjak tölteni és elkerüljön a sérülés. Mindenem megvan, jó párkapcsolatban élek, nem nélkülözök semmiben. Kívánom, hogy maradjon is minden így.

Fradi.hu, Fradi app