Immáron hivatalos, hogy a rutinos futsal játékos csapatunkat erősíti.

Safar Tony januártól a Fradit erősíti. A román válogatott, azonban magyar állampolgárságú Safar Tony 2007-ben kezdett Magyarországon futsalozni. Első csapata az a Berettyóújfalu volt, amellyel kétszer bajnoki címet, kétszer Magyar Kupát és szintén kétszer Szuperkupát nyert. Ezt követően játszott az Aramisban, Dunakeszin, Dunaújvárosban, majd külföldre szerződött és légióskodott Spanyolországban, Máltán, Szlovákiában és Angliában is.

Három éve kerülgetjük egymást a Fradival, tehát nem újkeletű a zöld-fehérek érdeklődése. Korábban is közel álltunk a megegyezéshez, de az utolsó pillanatban mindig közbejött valami. Most azonban olyan terveket vázolt a Ferencváros vezetése, hogy szinte azonnal egymás kezébe csaptunk és legnagyobb örömömre a legnépszerűbb magyar egyesületbe igazoltam.

December eleje óta készülök együtt a csapattal és eddig csak pozitív tapasztalataim vannak: szinte azonnal befogadtak, állandóan vidám a társaság, jó hangulatúak az edzések, ahol mindenkin látszik, hogy véresen komolyan veszik ezt a játékot és ezt öröm volt látni.

Hosszú távon nem csak játékosként akarok segíteni a Ferencvárosnak, hanem a tudásomat is szeretném átadni.

Teljes beszélgetés: FTC futsal