Hátvédünk, Lengyel Levente beszélt a ma esti jégkorong mérkőzésről.

Lengyel Levente

A Fehérvár várhatóan pihentebb lesz, mint mi, és valószínűleg a padjuk is hosszabb lesz a miénknél, hiszen még mindig sérültekkel és betegség miatti hiányzókkal kell számolnunk. A Titánok egy fiatal, sokat korcsolyázó csapat, biztos vagyok benne, hogy az elejétől agresszívan, sok energiával, letámadással fognak játszani. Fontos lesz, hogy az elejétől készen álljunk.

Mindhárom szezonbeli meccs kiélezett volt, és apróságok döntötték el. Abban biztosak lehetünk, ahhoz, hogy pénteken nyerni tudjunk, nagyon jó védekezésre lesz szükség, és minél kevesebb hibával kell játszanunk. Emellett mindenképpen javítani kell a helyzetkihasználáson, és az emberelőnyös szituációk hatékonyságát is növelni kell.

Ez a Fehérvár más, mint a tavalyi, ahonnan eljöttem. Új fiatalokat igazoltak az utánpótlásból, és az edzői csapat is kicserélődött. Emiatt más rendszerben is játszanak, mint korábban. Ami biztos, hogy a meccs legvégéig keményen küzdenek majd. Többekkel tartom még a kapcsolatot, hiszen öt éven át egy csapatban játszottunk. Csak azt üzenhetem nekik: ma találkozunk, és a jégen nincs barátság!

Fradi.hu