Szerencsére nem szakadt el kapusunk térdszalagja, de hosszú pihenő vár rá.

A diagnózis szerint Sevela belső térdszalagja és a hátsó feszítője megnyúlt, de szerencsére nem szakadt el. Az erős nyúlás miatt bevérzett, az orvosok három hét pihenőt jósolnak a kapus esetében. Az FTC nincs könnyű helyzetben, mert jelen állás szerint Soós László és a Vasas juniorcsapatától kölcsönkapott Bozsó Kristóf áll a szakmai stáb rendelkezésére megoldásként. Mindketten juniorkorúak, utóbbi még nem játszott felnőttbajnokit, előbbi 14 MOL Liga-mérkőzésén 83,6%-os hatékonyság mellett meccsenkénti átlagban több mind hat gólt kapott.

Hudák Gábor, a Fradi-hoki szakmai igazgatója a Jégkorongblognak elmondta, szeretnének egy új első számú kapust igazolni a közeljövőben, de nincsenek egyszerű helyzetben. Az FTC még kilenc meccset játszik az alapszakaszban. Pénteken rögtön egy kulcsfontosságú rangadóra kerül sor a 8. helyért folyó küzdelemben, a Fehérvár látogat Pesterzsébetre.

Az idén bevezetett új szabály értelmében a MOL Ligában az átigazolási határidő az utolsó alapszakaszmeccset megelőző 14. nap éjfél. Mivel február 5-én kerül sor erre a bizonyos utolsó meccsre, ezért január 22. éjfélig igazolhatnak új játékost a csapatok.

Jégkorongblog