Ismét nálunk a Bejgli-kupa.

Ferencváros ’78/’81 12-4 Újpesti Dózsa ’78/’81

Ismét összejött a két remek korosztály a Kisstadion sátras pályáján, hogy Karácsony reggelén megmérkőzzön egymással. Csapatunk az elmúlt esztendőhöz hasonlóan ezúttal is foghíjas volt, az edzők – Kiss Tibor, Kovács Zoltán – ezúttal csak a kispadon erősítettek minket. Két remek kapust vonultattunk fel, igaz, a hálót csak az egyikük védte, Budai Krisztián állt a gólvonal előtt, Szuper Leventét viszont a mezőnyben vetettük be, hátvédként, így volt meg a két teljes sorunk.

Remekül kezdtünk, öt perc alatt öt gólt lőttünk a liláknak, akik sokáig a harmadból se tudtak kijönni, percek múltán tudtak csak szépíteni. Öröm az ürömben, hogy ezt a mi szívünknek is kedves Jánosi Csaba révén tették meg. Majd megütötték a másodikat is, ezután pedig az Incze – Léber duótól nagy lehetőséget kaptak egy fór formájában. Ezzel nem tudtak élni, jól zártunk hátul és Krinó is fogott, mint a festék. A szünet előtt húsz másodperccel pedig bevittük a hatodikat.

A folytatásban gyors góllal indítottunk, amire a válasz sem késlekedett sokat, azután viszont miénk volt a pálya, ismét sorozatban öt gólt szereztünk, nem is akármilyeneket. A nyolcadikat Szuper bombázta be a kékről, majd egy gyönyörűen kijátszott helyzetet értékesítettünk. A tizenegyediket Hoffmann Attila a kapu mögül varázsolta be valahogyan, a tizenkettedik után pedig már arra hajtottunk, hogy legyen meg a közte tíz, ami nem sikerült. Egy megpattanó pakk csúszott be Budai mamutjai között, ezzel alakult ki a végeredmény, visszahódítottuk a Bejgli-kupát – örökmérleg: 4-2 ide!

Ezután elkészültek a közös fotók, célba értek az első zrikák is, majd mindenki hazatért, hogy családjával eltöltse a Karácsonyt.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A korábbi évek eredményei: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015.

Fotó: Peno