Kézilabdásaink és női labdarúgóink is jótékonysági akciókban vettek részt az elmúlt napokban.

Az idei esztendőben is zöld-fehér kézilabdás angyalok csaltak mosolyt az arcokra. A hölgyek a Down Alapítvány által támogatott Sarokház Lakóotthont látogatták meg [az itt lakók gyakran látott vendégek az Elek Gyula Arénában – Peti], míg az urak a Heim Pál Gyermekkórházat keresték fel. További képek: FTC kézilabda

A Ferencváros női játékosai is részt vettek a súlyos autóbalesetet szenvedő mezőberényi futballcsapat segítésében, és egy meglepetéssel is készültek.

Október 21-én egy autóbaleset következtében ketten életveszélyes, ketten súlyos sérülést szenvedtek Békés megyében. Az autó utasai valamennyien a Mezőberényi FC női csapatához tartoztak, akik épp egy mérkőzésről tartottak hazafelé.

Szombaton Mezőberényben rendeztek egy jótékonysági tornát, amelynek célja a balesetet szenvedők, és családjaik megsegítése volt.

A Ferencváros női labdarúgói és a Mezőberény edzője egy közös meglepetéssel készültek az egyik lánynak. Egri Zsuzsi, aki bokatörést szenvedett a balesetben, ott ült a pálya szélén a torna alatt. A mérkőzés közben a Fradi játékosai szándékosan kézzel értek a labdába, ezzel büntetőhöz juttatva az ellenfelet. Az ítélet végrehajtására Egri Zsuzsi pályára lépett, és értékesítette a büntetőt.

A legfrissebb információk szerint a négy lány állapota sokat javult a korábbiakhoz képest, azonban ketten még továbbra is rehabilitációra szorulnak, és felépülésük több hónapot is igénybe vehet.

Fradi.hu