Csacsiságok jelentek meg két válogatott focistánkról.

Egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg az elmúlt órákban szeretett Clubunkról. A sportnapilap online kiadása még a cikk címén is módosított, mert az első verzió hamisan arról szólt, Thomas Doll száműzte a keretből Pintér Ádámot, a javított szerint nem kell edzésre mennie a válogatott védőnek. Máshol, szintén tévesen vagy tudatosan ferdítve Lovrencsics Gergő kidobását vetették fel. Elgondolkodhatunk, hogy mennyire vannak képben ezen médiumok, amikor a Fradiról írnak.

Arról, hogy a két játékos nem játszik hétvégén Thomas Doll nekünk is beszélt tegnap a sajtócsütörtökön, de korántsem tűnt úgy, hogy elvesztette a kontrollt vagy távozni készülne, amiről jól értesültségüket fitogtató portálok szintén hírt adtak.

Ebben az esetben aligha történhetne meg, hogy két válogatott játékosnak pihenőt ad, pihenőt adhat. Ugyanis az nem kérdés, hogy se Ádám, se Gergő nem játszott úgy mostanság, ahogy ők is és mi is szerettük volna. Sokan beszéltek róla, hogy a magyar válogatott játékosok egyszerűen nem készültek, mert tapasztalat hiányában nem készülhettek fel arra, amit az EB, az utána követő eufória és a szinte azonnal kezdődő új magyar fociszezon okozott. Mindez nemcsak a Fradit érinti, de mivel mi adtuk a legtöbb válogatott játékost, minket a legjobban. Természetesen el lehet azon gondolkodni, hogy nem kellett volna-e korábban hasonló lépéseket tenni.

Mindenesetre az edzői stáb figyelmét se kerülte el a helyzet, de mivel ez nem egy focimenedzser játék, így több opció is rendelkezésre állt. Úgy tudjuk átbeszélték a játékosokkal a helyzetet és ezután született a döntés, hogy pihenőre küldik őket. Mindezt a játékosok, akik szintén érezték, hogy milyen megterhelő volt számukra az év, elfogadták. Tavasszal kaphatnak új esélyt, amivel reméljük, hogy ígéretüknek megfelelően tudnak és akarnak is élni és újra csattanhat arcukon a Fradi indulóban megénekelt száz csók.