Rajtunk kívül még a Győri ETO-nak és az MTK-nak sikerült egyszer-egyszer a „triplázás”. Messze még a Magyar Kupa vége, de látva a kiesőket, továbbjutókat és a sorsolást, már el lehet mélázni rajta, hogy esetleg ismét elmegyünk a döntőig és ha ez sikerülne, akkor egy szép rekordot is beállíthatnánk, motivációnak sem utolsó a gondolat.

A sorozatban egymás után háromszor nyerni három csapat tudott: mi, a Győri ETO és az MTK. A kék-fehérek az első három kiírást nyerték meg egymás után, tehát ők voltak az elsők, akik három szezonon át vihették haza a serleget. Másodszorra nekünk sikerült a bravúr, a második világháború alatt: a Diósgyőrt, a Salgótarjánt, végül a Kolozsvárt múltuk felül. Húsz év múlva jött a Hidegkuti és Szusza által edzett Győri ETO, egyszer minket is legyőzve a fináléban – ebben az esztendőben kapta meg Albert Flórián az Aranylabdát… Közel harminc évet kellett várni a következő hármas sorozatra, ismét mi következtünk: Nyilasi Tibor kettő, Novák Dezső pedig egy döntőben vezette győzelemre klubunkat.

Ezeken kívül még egyszer állt egy csapat a „tripla” kapujában, mi voltunk azok a kétezres évek elején, a DVSC, majd a Honvéd legyőzése után a Sopron ellen szerepeltünk le a székesfehérvári döntőben.

Szerintetek idén meddig jutunk el?