Nem ő lehet az egyetlen, akit visszahozunk Soroksárról.

A Borshoz hasonlóan az NSO is úgy értesült, hogy Jova Leventét felmentette a Ferencváros az edzések látogatása alól, miután egy szórakozóhelyen konfliktusba keveredett. Az FTC második számú kapusa emiatt télen minden bizonnyal távozik a klubtól. Jova ebben a szezonban az NB I-ben még nem kapott lehetőséget Dibusz Dénes mellett, a Magyar Kupában védett két meccsen.

A Fradinál már keresik az utódját. Az egyik kiszemelt Holczer Ádám, aki a Ferencvárosban nevelkedett, 2009-ben a zöld-fehéreknél mutatkozott be az élvonalban, később viszont több klubnál is megfordult. 2014 óta Soroksáron játszik, a jelenlegi szezonban mind a 17 fordulóban ő védte az NB II-ben jelenleg 2. helyen álló csapat kapuját – a jó szereplésben ő is fontos szerepet játszott.

Holczer mellett a Soroksáron kölcsönben szereplő középpályás, Csilus Ádám is visszatérhet télen a Fradihoz, legalábbis a téli felkészülést Thomas Doll együttesével kezdheti meg. Ő 1996-os születésű, így a Magyar Labdarúgó-szövetség úgynevezett „fiatalszabálya” miatt is képbe kerülhet. Ősszel eddig 12 meccsen egy gólt és öt gólpasszt jegyzett az NB II-ben.

forrás: nso.hu