A Kecskeméti Vasas játékosának példakép Ferenczi. Kerék tesója nem okozott meglepetést.

„Olyan meccsen még nem játszottam, ahol három tizenegyest kaptunk, ráadásul ezekből kettő kimaradt. Nehéz volt feldolgozni ezeket a szituációkat a pályán, rangadón ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – mondta Remili Mohamed.

„Nagyon furcsa volt a Fradi megnyilvánulása, hogy teljes mértékben a játékvezetőre fogták az eredményt, de nem szeretnék ezzel különösebben foglalkozni. Én úgy vallom, hogy az a tizenegyes, amit a játékvezető megad. Mindhárom esetben jogosnak éreztem a büntetőt.”

„Ferenczi István nemcsak játékban, hanem mentalitásban is nagyon sokat segít a csapatnak. Hihetetlen számomra, hogy ebben a korban ezeket meg tudja csinálni, óriási példakép mindenki számára.”

„Mi is nehezen dolgozzuk fel a mostani helyzetet, nem egyszerű topon lenni, de úgy érzem, hogy megoldjuk ezeket a feladatokat. Két év alatt jutottunk el idáig, a másodosztály megnyerése után majdnem kiestünk, majd most megint egy olyan év, hogy szinte végig elöl vagyunk. Nagyon megerősödött az együttes, a csapatszellem kiváló, nem is tudom, hogy voltam-e már ilyen csapatban. Mindez a pályán meglátszik abban, hogy milyen mérkőzéseket tudunk megnyerni, vagy a mostani esetet figyelembe véve, döntetlenre menteni – ez a csapat erejét mutatja.”

„Az edzőnek a munkája most ért be, itt van már egy éve, megismerte a körülményeket és minket is, ezáltal olyan taktikát tudott kidolgozni, ami működik ebben a szezonban. Mindig azt sulykolja, hogy a következő mérkőzésre koncentráljunk, ne álmodozzunk vagy nézegessük a tabellát.”

forrás: nso.hu