Sima vereséget szenvedtünk a mai Bajnokok Ligája találkozón.

Ferencváros 24-37 (12-21) Vardar Szkopje
Gólok: Jovanovics 4, Pena 4, Snelder 4, Hornyák 3, Szarka 3, Schatzl 2, Szucsánszki 2, Faluvégi 1, Kovacsics

Vasárnap délután Ferencváros – Vardar Szkopje mérkőzéssel folytatódott a női kézilabda Bajnokok Ligája. A SYMA Csarnokban megrendezett találkozót jobban kezdték a vendégek, ugyanis Mavsar révén megszerezték a vezetést. Nem sokkal később Kovacsics Anikó is belőtte a Fradi első gólját. Az első félidő elején jól tartotta magát a Ferencváros, de a mérkőzésen végig a Vardar dominált. A 14. percben már négy gól volt a két együttes közötti különbség, ami a percek múlásával tovább nőtt, sajnos a vendégek minden akarata érvényesült. A félidő végére végül a Vardar egy kilenc gólos előnyt épített fel, ugyanis a csapatok 12-21-es állásnál vonulhattak az öltözőkbe.

A második játékrészre már egy más mentalitású Ferencváros érkezett ki a pályára, Elek Gábor együttese két gyors góllal jelezte, hogy szorosabba akarja tenni a meccset. Sajnos a lendület nem tartott sokáig, a vendégek minden szempontból jobbak voltak, továbbra is a Vardar kézilabdázói irányították a játékot, a hazaiak védekezése nem működött. A második félidőben végül nem sikerült szorosabbá tenni a mérkőzést, a Vardar Szkopje 37-24-re nyert, a Fradi a meccset követően második helyen áll a csoportjában.

Elek Gábor

Messze voltunk ma a valós tudásunktól, de ki kell mondani, hogy a jobbik csapat nyert, de nem szabadott volna, hogy egy ilyen hangulatú mérkőzésen ilyen nagy különbséggel kapjunk ki. Sajnos ma nem működött a védekezésünk és a kapusok sem tudták azt nyújtani, amit vártunk.

Hornyák Dóra

Én úgy érzem, hogy elsősorban a védekezésen a múlt a mérkőzés, sajnos nagyon sok gólt kaptunk, nem tudtunk segíteni a kapusoknak és ezzel hatalmas hátrányba kerültünk. Nem tudom, hogy enne mi volt az oka, nem voltunk agresszívek, valamint buta szabálytalanságokat követtünk el, amelyek megzavartak minket. Az elején hátrányba kerültünk és már csak rohantunk az eredmény után.

Fradi.hu