Ismét összefogott a Fradi-család – Zita édesapja osztotta meg a jó hírt.

Kedves Ismerőseim, Barátok, Ismeretlenek!

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a sok segítséget, a sok jókívánságot, és a sok-sok szeretetet, amit Zita kap! Tudjátok, hogy Zituska a kemoterápia között hazajöhessen, szinte teljesen meg kellett csinálni a szobát, sterillé tenni, hogy Zituska semmilyen vírust ne kaphasson el a kezelések alatt!

Nagyon sokan segítettetek önzetlenül, szinte le se tudom írni mennyien segítettek, barátok, ismeretlenek! De itt szeretném megragadni az alkalmat… Külön szeretném megköszönni gyermekkori szerelmemnek, annak, akinek a nevét a testemen viselem életem végéig, akinek szinte mindent köszönhetünk, hogy elkészült a szoba Zitának! Igen… A Ferencvárosi Torna Club!!!

Mikor kiderült mi történt Zitussal, érkezett egy telefon… A Fraditól hívtak fel, hogy hallották mi van Zitussal, és segíteni szeretnének! És valóban, segítettek, sőt nem is akárhogyan… Mindent megcsináltak a szobában, új parketta, új ágy, új fűtés, festés és lehetne még sorolni! Szinte körbeutaztam a Fradiért, a lányokért fél Európát, megéltem kettő KEK döntőt, de a legcsodálatosabb ajándék, amit ettől a Clubtól kaptam, azt most kaptam! Nagyon szépen köszönjük, hálásak vagyunk nagyon a segítségért, és biztos vagyok benne, ha Zitus felnő, Ő is ugyan ilyen hálás lesz!!!

Külön köszönet még a munkásoknak, akik tényleg azon voltak, hogy minél előbb készen legyen a szoba! Szavakba nem tudom elmondani mit is érzek, mi van most a szívemben, de aki beszélt velem mostanában az tudja! Köszönjük mindenkinek! A végére még annyit, a Fradi nem akart ebből médiát csinálni, sőt külön kérésük volt, hogy ne legyen ebből média! De máshogyan nem tudom nekik megköszönni, csak így!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN FERENCVÁROSI TORNA CLUB!!!

Póka Zsolt