Vízilabda csapatunk vezetőedzője és két játékosa értékelte a Magyar Kupa sorsolást.

Madaras Norbert

Nehéz és egyben szép feladat vár ránk. Nyilván van személyes kötődésem nekem is, Daninak és Mitkének is, jól ismerjük őket. Azt gondolom pont a Szolnokot nagyon nehéz két mérkőzésen megverni. Ha csak szakmailag nézem két jó meccs vár ránk, ahol megnézhetjük, hol tartunk jelenleg. A Szolnoknak sok olimpián szereplő játékos van, nehezebben álltak össze a szezon elején, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jók lesznek és két nehéz, küzdelmes meccset fogunk játszani.

Nyéki Balázs

A céljaink nem változtak a sorsolás után sem. Megint nem voltunk szerencsések, de ezt már megszoktuk az elmúlt években. Én inkább onnan nézem, hogy a Szolnok kapta az egyik legerősebb ellenfelet a kupában. Nyilván ettől ők sem boldogok. De egyenlő esélyekkel indulunk. Ahhoz,hogy megnyerjük a Magyar Kupát mindenkit meg kell verni. Ebben a szezonban a Szolnok, hasonlóan hozzánk, nem játszott sok éles meccset, ez lesz az első igazi erőfelmérő mindkét félnek. Szintem mindkét csapat izgatottan várja, hogy kiderüljön hol tat valójában.

Varga Zsolt

Ma a csapat hozott egy döntést, ennek a döntésnek a tekintetében teljesen mindegy mikor játszunk a Szolnokkal. Talán jobb lett volna később, de ha a célunkat el akarjuk érni, akkor a Szolnokot mindenféleképpen meg kellene vernünk. Tisztában vagyok vele, hogy a tavalyi bajnokról és egy Bajnokok Ligája csapatról van szó. Mi két hónapja dolgozunk együtt,tudom, hogy taktikailag sok munka van hátra. Akkor nyerhetünk, ha minimalizáljuk a hibáinkat és 15 szív egyesült erejével tudunk harcolni.

Fradi.hu