Jégkorong csapatunk támadója szerint az a győzelmek titka.

Rafaj Attila

Valójában engem is meglepett a jó szereplés, bár a felkészülés eleje óta bíztam benne, hogy gyorsan összeáll a csapatunk. Sok a karakteres egyéniség a keretben, mégis nagyszerű közösséget alkotunk, képesek vagyunk egymásért küzdeni.

Tényleg családias a hangulat, a légiósaink lelkesen mondogatják, hogy az előző csapataiknál nem voltak ennyire közvetlenek egymással a játékosok, kiválóan érzik magukat nálunk. Hosszú távon az a cél, hogy az eddig mutatott teljesítményt tartani tudjuk, és mindaddig ez sikerülni is fog, amíg egyénenként nem keresgélünk külön utakat. Jelenleg mindenki alárendeli magát a csapat érdekeinek, és ez a legfontosabb, ez a sikerek titka.

Nagy dolognak tartom, hogy a túrán mindháromszor nyertünk, de ugyanilyen fontos, hogy még inkább összekovácsolódott a társaság. Együtt keltünk, együtt feküdtünk, együtt étkeztünk, volt olyan meccs, amelyen vert helyzetből kellett felállnunk, ez mind-mind erősítette a kohéziót. Kicsit görcsösen kezdtük a szezont, az első két vereség után talán némi nyomás is volt rajtunk és az edzőnkön is, ám jókor jött ez a kiruccanás, érezhetően átléptünk a nehezebb időszakon.

NS