Szikora Melinda és Elek Gábor nyilatkozott a hétvégi rangadó előtt.

Szikora Melinda

Levontuk a tanulságot a Budaörs elleni mérkőzésből. A mi szempontunkból tipikusan olyan volt a meccs, mint amilyen az első bajnoki szokott lenni. Nem kezdtünk jól, tudjuk mi is, tudja Gábor is, ezért a héten visszanéztük a hibákat, és próbáltuk a szituációkat helyére tenni a fejünkben.

Az elmúlt években is az volt a megszokott, hogy félidőzünk, így csináltuk ezt annak idején Lénával és Kacsával is, amíg utóbbi meg nem sérült, ez után védtem végig a meccseket. Blanival is félidőket védtünk a felkészülés alatt, valamint az első bajnokin is, vélhetően, ha élesebb meccseket vívunk majd, akkor az lesz többet a kapuban, akinek épp jobban megy a védés.

Elek Gábor

Az biztos, ha elkövetjük a Budaörs ellen látott óriási hibákat, akkor nagyon megkönnyítjük a Győr dolgát, simán átgázolhat rajtunk, azonban ha ezeket kijavítjuk, és a szívünk is a helyén lesz, akkor jó eredményt érhetünk el. Akik végig csináltuk az előző szezont, emlékszünk rá, hogy mi történt a végén, hogy háromszor is jó nagy vereséget szenvedtünk a Győrtől, de akkor – be kell ismerni –, elfogytunk, most pedig még csak a szezon eleje van, ez nem lehet probléma. Zácsik Szani kiesésével kicsit kevesebb a variációnk, de tavaly meg Szucsánszki Zita hiányzott, amikor megvertük az ETO-t. Akkor mindenki többet vállalt magára, hogy pótoljuk Zizit, erre lesz szükség ezúttal is, mert csak együtt győzhetünk.

Fradi.hu