Dani szerint kellenek a pontok.

Böde Dániel

Önbizalom növelő győzelmet arattunk, remélem most már csakugyan visszatér a hitünk, az önbizalmunk. Jó lenne végre kiegyenesedni. Az egy dolog, hogy nyertünk, de csak akkor mondhatjuk el magunkról, hogy egyenesbe jöttünk, ha a következő mérkőzéseinket is behúzzuk, kellenek a pontok.

A csapat fele nem is játszott a BKV Előre elleni kupamérkőzésen, ezért a múltidézésnek én is több értelmét láttam, mint annak, ha nekiálltunk volna mélyebben is elemezgetni a hétközi találkozót. Jó volt újra látni, mennyire egységesek voltunk az újpestiek ellen is. Igazi csapatként dolgoztunk. Nem volt az olyan régen. Szerintem visszatértünk a helyes útra. Jól nyilatkoztak az előttem szólók, mert tényleg nehezen éltük meg a sikertelen időszakot – ám az már a múlt.

Egyelőre a fehérváriakkal kell törődnünk. Vagyis úgy helyes, ha azt mondom, most kizárólag magunkkal kell foglalkoznunk. Igazi rangadót játszunk a Vidi ellen, muszáj testben és fejben rendben lennünk. Ellenfelünk keretét remek védők alkotják, lehet, Juhász Roland vagy Fiola Attila lesz majd az őrzőm. Mindegy, kit állítanak mellém, igyekszem felülkerekedni rajta. Ahogy a csapatunk is túllépett a nehézségeken.

Támadó vagyok, valóban az hajt, hogy minél több gólt szerezzek, célokból, tervekből most sincs hiány: szeretnék ismét gólkirály lenni, a Fradival bajnoki címet, kupagyőzelmet szerezni. Lépésről lépésre haladunk a céljaink felé, és nem bánnám, ha többet már nem botlanánk meg.

NS