A nagy gólt akasztó Emir értékelt a Debrecen elleni győzelem után.

Emir Dilaver

Amikor kapásból ellőttem a kipattanó labdát, már éreztem, hogy utat talál a kapuba. Csakugyan szép volt, s magam sem hittem volna, hogy a Diósgyőr elleni bombán után még egyszer elsülhet a lábam. Nagy kő esett le a szívemről, hogy újból hozzánk került az előny, mert volt egy időszaka a meccsnek, amikor mintha kissé elbizonytalanodtunk volna. Ebben persze az is közrejátszott, hogy az első félidőben a debreceniek gyorsan egyenlítettek.

A vendégek góljánál valóban lemaradtunk. Érdemes visszanézni, mi történt pontosan, mert tanulnunk kell az esetből, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Összességében viszont jól vertük vissza a DVSC próbálkozásait, miközben igyekeztünk ráerőltetni akaratunkat. Egész héten a játékunk gyakorlására helyeztük a hangsúlyt, és nem azzal törődtünk, mivel készülhetnek a vendégek. Csakis magunkra összpontosítottunk.

Nehéz időszakon vagyunk túl, a Debrecen ellen azonban bizonyítottuk az erőnket. Fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a nehéz bajnoki sorozatot, és megmutassuk, hogy egységes, jó csapatot alkotunk. Tapadunk az első helyezett Vasasra, ez jó, ebből még bármi lehet. Végre egy olyan mérkőzést játszottunk, amelyen ismét a mi akaratunk érvényesült, és nem kellett a hajrában izgalmunkban tövig rágnunk a körmünket. Úgy érzem, visszatértünk a jó útra.

NS