Egykori csatárunk Pintér Attiláéknál van vendégjátékon.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az előző héttől részt vesz az első osztályú Mezőkövesd Zsóry FC tréningjein egy afrikai csatár, aki korábban már megfordult az NB I-ben is. Ahogyan akkor írtuk, a Ferencváros és a Diósgyőr korábbi játékosának, Julian Jennernek a közvetítésével tréningezik a borsodiaknál a játékos.

A Rangadó.hu legújabb információja szerint az eddig titokzatos focista nem más, mint a Ferencváros korábbi mali támadója, Ulysse Diallo. A csatár 2013 nyarán került a zöldekhez Ricardo Moniz vezetőedző idején, majd egy évvel később távozott a portugál bajnokságba az Arouca csapatához. Ezután a Coimbránál és a Marítimónál is megfordult. A Transfermartkt.de szerint jelenleg is az utóbbi együttesnél van szerződése, viszont az idei szezonban még a keretben sem szerepelt, az előző idényben pedig összesen hatszor lépett pályára a bajnokságban a 34 forduló alatt, úgy tűnik tehát, hogy nem számítanak rá.

Diallo az NB I-ben 18 alkalommal szerepelt, melyeken négy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Bajnokin gólt lőtt a többi között az Újpest ellen is, de legemlékezetesebb találata a Tatabánya elleni ollózós gólja volt egy Ligakupa-összecsapáson.

forrás: rangado.hu