Dénes és az MTK támadója nyilatkozott az örökrangadó előtt.

Dibusz Dénes

Torghelle Sándor két lábon járó gólveszély, de készülünk belőle, ismerjük az erősségeit és a gyengéit. Bízom benne, hogy a mi csatáraink jobban megizzasztják az ellenfél védelmét, mint Sanyi a miénket. A stílusa? Elég kellemetlen, a mezőnyben és a kapu előtt is keresi a párharcokat, de emiatt nem izgulok jobban, mint egyébként. Tudom, mire számíthatok tőle a beíveléseknél, ennek szellemében készülök. Egyébként sem ismeretlen a tankszerű stílus, a hétközi edzéseken ugyanis Böde Dániellel kell csatáznom a labdáért.

Akárcsak az Újpest elleni derbiken, a kék-fehérek ellen sem számít a helyezés vagy az aktuális forma. Egyfelől, mert mindig háromesélyes a meccs, másfelől, mert a drukkereink mindig győzelmet várnak tőlünk. A háromhetes szünet alatt az MTK rendezhette sorait, nálunk pedig több sérüléssel bajlódó játékos is felépült, velük jóval erősebb lesz a csapat.

Torghelle Sándor

Csaknem tizennyolc éve kezdtem a magyar élvonalban, régóta benne vagyok már a hazai labdarúgás vérkeringésében. Világéletemben a kellemetlenkedő, kemény stílus jellemzett. Ezúttal sem fordul elő, hogy leülök a szögletzászló mellé, s várom, legyen valami. Lehet, nem megy majd jól a játék, mert nem lehet mindig jól játszani, de hogy a saját személyiségemet felviszem a pályára, abban biztosak lehetnek. Azt akarjuk, amit szerintem minden egyes hazai csapat: legyőzni a Ferencvárost! Mert mindenki a legjobbat, a legnagyobbat akarja felülmúlni.

NS