Női labdarúgóink vezetőedzője nyilatkozott a jelenleg is zajló felkészülésről – a bajnokság a hétvégén kezdődik.

A Ferencváros női labdarúgó-csapata több mint egy hónapja készül már együtt a bajnokságra és a Bajnokok Ligájára. Az edzések és a felkészülési mérkőzések pedig bizalomra adhatnak okot.

Az elmúlt időszakban csapatunk több felkészülési mérkőzést is játszott. Vezetőedzőnk, Dörnyei Balázs elégedett a pályán mutatott játékkal, és több egyéni teljesítményt is ki tudott emelni.

A játékosaink egyre jobb teljesítményt nyújtanak. Vidovenyecz Annában például óriási lehetőségek vannak, és még nem is mutatott meg mindent. Óriásit dolgozik Nagy Ágnes is, értékes tagja a csapatnak a pályán, nem véletlenül hoztuk őt ide – mondta Dörnyei, majd hozzátette, hogy nagyon fontos az, hogy labdarúgóink több poszton is bevethetők, így könnyebben tudjuk pótolni a sérülteket.

Kétszeres bajnok csapatunk vezetőedzője szerint az új edzésmódszerek eredménye egyre jobban visszatükröződik a pályán.

Nagyon dinamikusan érünk fel az ellenfél kapuja elé, főleg defenzív csapatok ellen ez nagyon jó. A középpályásaink sem adják el a labdát. A védelem néha hoz kockázatos döntéseket, ezek a Twente ellen nem fognak beleférni. A támadásaink befejezésén még lehetne javítani, de azt gondolom, hogy nagy probléma nincsen. Minden úgy zajlik jelenleg a csapat körül, ahogyan mi azt szeretnénk.

Fradi.hu