Holnap a helyi Bertis Pubban tart szurkolói találkozót Elek Gábor együttese, csütörtökön pedig a Brassó ellen játszunk felkészülési mérkőzést.

Vasárnap délután megérkezett Sepsiszentgyörgyre a Ferencváros TC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapat, amely csütörtökön este 7 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban játszik barátságos edzőmérkőzést a Brassói Korona együttesével. Mint arról már beszámoltunk, a magyarországi alakulat az őszi bajnokságra való felkészülési időszakából tölt egy hetet Háromszék fővárosában.

Az Elek Gábor vezetőedző és Vérten Orsolya másodedző által irányított csapat hétfőn már túl esett két edzésen, hiszen a budapesti zöld-fehér mezes lányok délelőtt erőnléti, míg délután labdás tréningen vettek részt. A mai nap is az edzés jegyében zajlik, akárcsak a szerda délelőtt.

Holnap a magyar kézisek lazításképpen ellátogatnak a Szent Anna-tóhoz, majd vacsora után 19 órától a Bertis Pubban szurkolói estet tartanak, ahol a megyeszékhelyi Fradi-szurkolók megismerkedhetnek, elbeszélgethetnek kedvenceikkel. Csütörtök délelőtt újabb edzés vár a ferencvárosiakra, este a Brassói Koronával játszanak erőfelmérő meccset.

Az esemény szervezőitől tudjuk, hogy a 19 órakor kezdődő találkozóra a felnőtteknek 8, 14 éves korig 4 lej a beugró, kisgyerekeknek ingyenes.

Háromszék