A Hamburger Abendblatt cikke így zárul: Doll hosszú út végén megtalálta a helyét.

A tornán az esélytelenek közt van a magyar válogatott, de minden lehetséges, Bernd Storck olyan csapatot állított össze, amely ellen nehéz játszani, mélyen és zártan védekezik, olyan jó kontrajátékosokkal, mint Dzsudzsák Balázs, aki nagyszerű szabadrúgáslövő is. Gera Zoltán, aki már harminchét éves a kulcsjátékos, aki egy fantasztikus szezont futott velem. A HSV szurkolói is emlékeztek, kivégezte a Hamburg döntős álmát a 2010-es Európa Ligában.

A bajnokságban jó formában voltunk, a csapat 12 éve várt a bajnoki címre. Nagyon domináns játékot alakítottunk ki. Most szeretnénk bekerülni a Bajnokok Ligájába. Talán Rafael Van der Vaart segíthetne. Mindent megteszünk, hogy teljesítsük az igényeit.

Már más edző vagyok, tapasztalt és jobban kezelem a játékosokkal szembni kapcsolatomat. Jobb a kommunikációs stílusom, de a fiatalokkal kapcsolatos mániám elcsendesedett Budapesten. Újra kivirágoztam Törökország és Szaúd-Arábia után, újra boldog vagyok.

Az 1992-es vereség nagyon fájdalmas (0-2 Dánia ellen), keserű történelem. Idén Németország messze juthat, a franciák, a belgák és a spanyolok mellett a legnagyobb esélyesek.

Jövő héten kezdődik a felkészülés. Budapest hasonlóan szép, mint Hamburg, jól érezheti magát ott az ember.