A vártnál sokkal szorosabban alakult a bajnoki döntő első felvonása.

Ferencváros 3-2 (2-1) MTK
Gólok: Zágor 2, Cankovic

Szépen megtelt a Kocsis-sporttelep, szerencsére az időjárás is kegyes volt hozzánk, volt, hogy még a nap is kisütött. A fradisták lufis koreográfiával készültek a meccsre, ez adta meg az alaphangulatot. No meg a remek kezdés! Bő tíz perc alatt kettőt tettünk közé, Zágor duplázott, és elnézve az MTK kapusát, sokan arra gondoltak, hogy itt csak a kiütés mértéke lehet majd kérdéses. Ám csalódnunk kellett. A játékunk visszaesett, az MTK a korábbi Fradi-játékos, Kaján révén hamar szépített is.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, finoman fogalmazva se ez volt életünk mérkőzése. A kék-fehérek pedig örülhettek, hogy piros lap nélkül úszták meg 90 percet, faragták a lányainkat rendesen. Jöttek a cserék is mindkét oldalon, két gólfelelős is a pályára lépett, nálunk Bulatovic váltotta Orjit, míg az MTK Pádárt küldte csatába. Utóbbi be is talált, Kaján passza után küldte Samu kapujára a labdát, ami megpattant, így becsapta hálóőrünket. Akinek azért akadt még dolga, egy lövést tolt a kapufára, majd egy szabadrúgást is hárított. A hosszabbításban aztán mi örülhettünk, Jeca végezte el a szögletünket, ami a kapufáról a gólvonal mögé pattant, csak onnan tudták kifejelni, a partjelző pedig helyesen jelzett, így Pintér a középkör felé mutatott.

A következő mérkőzésünk szerdán esedékes, Szolnokon csapunk össze a Honvéddal a Magyar Kupa döntőjében, a bajnoki finálé második felvonása pedig május 23-án lesz a BKV Előre pályán, 17.30-kor.