Úgy tűnik nem marad csapatunknál a belga szélső.

Honlapunk információi szerint eldőlt, hogy Roland Lamah két szezont követően távozik a Ferencvárostól. A belga válogatott játékosnak lejár a szerződése, és értesüléseink szerint az nem kerül meghosszabbításra.

Lamah egyébként alapembere volt a zöld-fehéreknek, az idei szezonban hét bajnoki gólig jutott. A légiósról összességében elmondható, hogy amikor megrázta magát, érezhető volt, hogy egy remek képességű szélsőről van szó, de ezzel együtt teljesítménye nem volt kiegyensúlyozott – úgyis fogalmazhatnánk, nem volt mindig egyenes arányban a bérezésével.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Roland Lamah az FTC keretének legjobban kereső játékosa – ez korábbi belga válogatottként és Premier League-játékosként nem meglepő -, ezért a klubnál azt várták tőle, hogy minden szempontból legyen vezéregyénisége a csapatnak. A szakmai stáb elsősorban mentálisan és hozzáállás szempontjából várt többet Lamahtól.

Értesüléseink szerint mintegy két hete felmerült annak a lehetősége, hogy erre reagálva a jövőben a jelenleginél sokkal inkább teljesítményarányos szerződést kínál a szélsőnek az FTC, de erre a jelek szerint nem kerül sor, így jelen állás szerint a belga labdarúgónak az Újpest elleni kupadöntő lesz az utolsó mérkőzése a zöld-fehéreknél.

forrás: csakfoci.hu