Korábbi kiváló kapusunk, Lajos örül a bajnoki címnek.

Szűcs Lajos

Örülök a Fradi újabb bajnoki címének. Nem érdemtelenül lett aranyérmes a csapat, kiemelkedik a mezőnyből. Tulajdonképpen az őszi remek szereplésnek tudható be a siker.

Nem ünneprontás, csupán nosztalgiából beszélnék a mi időnkről. Bizonyára kevesen emlékeznek rá, hogy a bajnokság megnyerését megelőző évben elhagyott bennünket a támogatónk, mégis megnyertük előbb a Magyar Kupát, majd hatalmas izgalmak közepette a bajnokságot. Nehéz napokat éltünk át. Miközben élet-halál harcot vívott a klub, a csapat megpróbált a lehető legjobban teljesíteni.

Olyannyira jól sikerült, hogy csupán hajszál hiányzott, hogy felkerüljünk a BL-főtáblára. A hajszálon természetesen Gera Zoltán átigazolását értem, akit a sorsdöntő prágai meccs előtt adott el a vezetőség a WBA-nak. Ha ő velünk van Prágában a Sparta elleni visszavágón, minden másképpen alakul.

Remélem, ahogy annak idején mi, a maiak is megnyerik a Magyar Kupát is, mert így lenne teljes a kép. Kíváncsian várom, mire lesz képes a csapat a nemzetközi porondon, ám az biztos, hogy néhány poszton nemzetközi rutinnal és tudással felvértezett labdarúgóval kell erősíteni. Kívánom, hogy ellentétben velünk, ne csak a közelében legyen a csapat a Bajnokok Ligájának, hanem a főtáblára kerülve mutassa meg, mire képes.

NS