Kondás szerint jó formában van a csapata.

Rangadóra készül a hétvégén a Loki, mely azt a Ferencvárost fogadja a Nagyerdei Stadionban, amelyik már most bajnoki címet szeretne ünnepelni. A játékosok feltett szándéka, hogy megakadályozzák ebben a fővárosiakat, ugyanis a DVSC számára is fontos lenne a három pont. A Loki is versenyben van még a dobogó valamelyik helyéért, ezért a debreceniek is győzelemre fognak játszani a szombati mérkőzésen.

A DVSC vezetőedzője szerint nem az az érdekes, hogy milyen eredményeket ért el eddig a Fradi, vagy az hogy a fővárosiak Debrecenben akarnak bajnokok lenni, a Lokinak csak az számít, hogy minél több meccset nyerjen meg.

– Sikerült kihasználni a válogatott meccs miatti hosszabb szünetet, a sérült játékosaink is felgyógyultak, ami azért is jó, mivel nyolc meccsünk lesz áprilisban, így mindenkire szükségünk lesz. Nagyon készülünk a Ferencváros ellen, de mivel nagyon sűrű a mezőny, minden csapatra fel kell készülnünk taktikailag és fizikailag egyaránt. Nem foglalkozunk azzal, hogy milyen a Fradi eredménylistája, nekünk csak azzal kell törődnünk, hogy minél több pontot gyűjtsünk. A meccs előtt azt mondom, rendben vannak a játékosok, de a jó formájukat a pályán kell bizonyítsák –
mondta Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője.

A Loki játékosa, Holman Dávid szerint rosszul gondolja azt a Ferencváros, hogy Debrecenben nyeri meg a bajnokságot, ezt ugyanis a debreceni focisták nem fogják engedni.

– Nem akarjuk, hogy itt ünnepeljenek, erre esélyük sem lehet. Azon leszünk, hogy ezt megakadályozzuk. Sajnos az utóbbi néhány forduló nem alakult jól, de a szünetben sokat dolgoztunk azon, hogy javítsunk a helyzetkihasználáson. Nagyon remélem, hogy eredményesek tudunk lenni a hétvégén és elrontjuk majd a Fradi bajnokságról szőtt álmait –
nyilatkozta a támadó középpályás.

A DVSC csapatkapitánya reméli, hogy sokan buzdítják majd a helyszínen a csapatot.

– Az ország egyik legjobb, ha nem a legjobb szurkolótábora a miénk. Most már érezzük,nem csak üres beszéd a részükről, hogy kijönnek és buzdítanak minket. Ezt kell nekünk meglovagolni és az idényben először most már ideje lenne megverni a Ferencvárost –
hallhattuk Szakály Pétert.

Az idei szezonban eddig háromszor találkozott a két csapat, legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében mérkőzött meg a Loki a Fradival, az a mérkőzés 0-0-val végződött. A bajnokságban a Ferencváros otthonában 3-0-s vereséget szenvedett a DVSC, azt megelőzően pedig a Nagyerdei Stadionban kapott ki ugyancsak 3-0-ra a Loki, így bőven van miért revánsot venniük a hazaiaknak.

A mérkőzésen Korhut Mihály eltiltás, Ibrahima Sibide pedig sérülés miatt nem léphet pályára. A találkozót szombaton este fél 7-től játsszák a Nagyerdei Stadionban.

forrás: dehir.hu