A gépezet akadozott, a végjáték is izgalmasra sikerült.

Érdi VSE 26-27 (13-14) Ferencváros
Gólok: Schatzl 5, Szekerczés 5, Szucsánszki 5, Pena 4, Kovacsicz 2, Lukács 2, Szamoránsky 2

Hosszabb – válogatott – szünet után jöhetett az újabb bajnoki, az érdi sportcsarnokban. Ez meg is látszott csapatunk játékán, egészen elképesztő mennyiségű technikai hibával játszottunk, igaz, ebben kicsit a hazaiak is a partnereink voltak. Ezt látva és átélve akár egy remek teljesítménynek is felfoghattuk azt, hogy mégis mi vezettünk a félidőben. A folytatásban is hagyott némi kívánnivalót a játékunk, az Érd pedig nagyon lelkes volt, remek kapusteljesítmény és jó támadójáték jellemezte őket az egész meccs folyamán. Ennek ellenére a hajrában sikerült három gólos előnyt kialakítanunk, de ez sem volt elég, újra feljöttek az érdi lányok, az utolsó percben egy hetessel döntöttük el a végeredményt. Dicséret illeti Szekerczés Lucát, aki nem rettent meg a hetesölő Gridnyevától, egyszer sem hibázott, valamint Szucsánszki Zitát és Schatzl Nadinet is. A lefújás után Szabó Edina és az elnök a megszokott szimpatikus vesztes szerepében reklamált a Kékes-testvéreknél, lehet addig az nem jutott el a tudatukig, hogy a mi öt két percünk ellenében ők egyet sem kaptak, talán ezt a tíz percet kellett volna kihasználniuk jobban és akkor talán pontot, pontokat szerezhettek volna.

Schatzl Nadine

Az elejétől kezdve tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Sok technikai hiba volt mindkét oldalon, fej-fej mellett haladt a két csapat végig. Küzdős mérkőzésen nagy szerencsével győztünk, örülök, hogy hazavihetjük a két pontot.

Elek Gábor

A három hetes kihagyás rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre. A mutatott játék alapján a végeredménnyel elégedett vagyok, azonban a játékunkkal nem, szerencsével győztünk. Nagy munka vár ránk a héten.

Fradi.hu