A sajtótájékoztatóról jelentjük.

Nem kérek elnézést azért, mert győztünk. Az első félidőben nem találtuk a ritmust, nehéz volt a 4-5-1-ben felálló ellenfél ellen területet találni. A labdavesztéseknél túl sokan maradtunk a labda előtt, ez adott lehetőséget a vendégeknek, ez az én felelősségem. A második félidőben jobban játszottunk, jól helyezkedtünk, jó időben szereztük a gólokat, és Dani visszatérésének is nagyon örülök. A foci kemény, a Puskás edzőjeként nekem is nehéz éjszakám lenne. Dini nagyon sokat tett a meccshez, a fociban az élen álló csapat sokszor hozza a meccseket, ha néha szerencsével is.

Én is új dolgokat tanulok, a csapat csak akkor tud jól játszani, ha stabil hátul, de ma ez nem volt meg mindig. Az eredmény azonban mutatja, hogy mire vagyunk képesek. A tizenegyes természetesen fontos fordulópont volt, nagy köszönet jár Dénesnek.

– Thomas Doll

Jól, támadóan játszottunk, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Két percnyi kihagyás miatt elveszett a munka, amit beleraktunk a meccsbe. A foci ezért szép, mi dolgozunk többet, de az ellenfél győz. Veszélyes zónában vagyunk, tisztában vagyunk a helyzetünkkel, de dolgozunk tovább.

– Robert Jarni